Vyrábí se z kakaových bobů odrůdy Nacional z ekvádorské provincie Guayas. Kakaové boby odrůdy Nacional jsou jedny z nejvoňavějších na světě - a když se pěstují proti proudu...
Bio 99% tabulka z Dominikánské republiky, vyrobená z kakaových bobů odrůdy Trinitario, je intenzivní a aromatická čokoláda pro ty, kteří hledají nejčistší čokoládu s velmi...
Tato 100% bio tabulka je vyrobena z ručně vybraných kakaových bobů Criollo z oblasti Alto Piura v Peru. Krásně plné kakao s jemnou kyselostí a mírnými hořkými tóny.
Vítěz prestižní ceny Academy of Chocolate! Malá tabulka. Lahodná tmavá čokoláda z Filipín s kakaovými praženými boby, které zajišťují příjemný křup. Užijte si lahodné pohlazení
Lokalita se nachází mezi tropickými horskými lesy, Paquibato je oblast, která pěstuje mnoho ovocných stromů a dává svým čokoládovým tónům květiny v lesním údolí, tmavý med a...
Naše Reserve Collection je vytvořena z nejlepších bobů jediné sklizně, aby přinesla vzácné, charakteristické rysy každé komunity a částí země. Mana se nachází v bujných...
Saloy se nachází mezi tropickými horskými lesy a má svěží pramenitou vodu protékající svěžími farmami, které dodávají její čokoládě velmi dynamické tóny bylin, bergamotu a třešní.
Saloy se nachází mezi tropickými horskými lesy a má svěží pramenitou vodu protékající svěžími farmami, které dodávají její čokoládě velmi dynamické tóny bylin, bergamotu a třešní.
Čokoláda se smrkovými výhonky
Pro tuto čokoládu jsme použili kakaové boby z Öko Caribe z Dominikánské republiky, které jsme zkombinovali se smrkovými výhonky ručně sbíranými v...
Pro tuto čokoládu jsme použili kakaové boby z Öko Caribe v Dominikánské republice, které jsme zkombinovali s borůvkami (aka evropské borůvky) ručně sbíranými v severních částech...
Odrůda kakaových bobů Chuncho použitá pro tuto čokoládu roste v nadmořské výšce 1 200 metrů, což je pro kakao velmi neobvyklé. Speciální podmínky pěstování dodávají čokoládě...
Kakaové boby se pěstují v údolí Sambirano na Madagaskaru na rodinném panství Bertila Åkessona. Čokoláda má svěží citrusovou kyselost s tóny ananasu a hroznů.
Single Origin...
Zelené kopce v oblasti Idukki v Indii dodávají čokoládě sladkou rozlukovou vůni a bohatou čokoládovou chuť s tóny šťavnatých červených jablek, třešní, rozinek a lískových ořechů...
I když vyrábíme čokoládu, potřebujeme používat i sušenky (cookies). Souhlasem si budete moci vychutnat náš web do posledního čtverečku. Více informací zde