Bílé čokolády
Vyrábíme čokolády ze surovin, které jsou aromatické a plné chuti. Naši dodavatelé, se kterými spolupracujeme, sdílí naše hodnoty, a proto u nás najdete pouze vynikající a lahodné tabulky bílé čokolády, které musíte ochutnat!
Pomůžeme vám vytvořit dokonalý dárek pro vaše nejbližší, zaměstnance či obchodní partnery.
Na e-shopu najdete čokolády s ovocnou, oříškovou nebo kořeněnou složkou. Pro odvážné povahy jsme si připravili specialitku, kterou musíte ochutnat. Pojďme se tedy společně podívat, jak bílá čokoláda vytvořila dokonalý pár s ingrediencemi, které pochází z celého světa.
Bílá čokoláda – mladší sestra tmavé a mléčné
Bílá čokoláda nemá kupodivu až tak bohatou historii – poprvé ji zákazníci měli šanci ochutnat v roce 1937 a to pod záštitou světoznámé značky Nestlé. Bílá čokoláda, narozdíl od mléčné a tmavé, obsahuje pouze kakaové máslo, které je vyrobeno z kakaových bobů.
A proč se bílá čokoláda rozpouští na jazyku rychleji než její předchůdkyně, mléčná a tmavá čokoláda? Bod tání kakaového másla je totiž jen 35 °C.
Největšími milovníky čokolády jsou Evropané v čele se Švýcary. Jeden Švýcar za rok spořádá 8800 gramů čokolády. Přihoďte si taky bílou čokolády do košíku, ať se dostaneme alespoň do tabulky.
Jedlé dárky z čokolády
Vytvořte společně s námi nezapomenutelný dárek plný chuti. Vyberte z naší nabídky nejlepší bílé čokolády tu pravou pro vaši kamarádku a dopřejte jí sladkou chvilku. Bílá čokoláda s jahodami si určitě získá její chuťové pohárky.
Extrémisty, kteří rádi ochutnávají nové chutě, určitě ocení naši odvahu, vytvořit bílou čokoládu ve spojení s larvičkami potemníka moučného. Ochutnejte zajímavé spojení čokolády a červíků ochucené chilli nebo česnekem.
Udělejte si hezký večer a nalámejte si večer k filmu sladké mlsání. Bílá čokoláda s ořechy vám dodá energii i během dne a nakopne vás k další aktivitě.
Bean to Bar čokolády
U nás najdete také tabulkové čokolády, které nesou označení Bean to Bar. Jednoduše řečeno jde o čokoládu, kterou si prodejce osobně vybere již na plantáži kakaových bobů. Sám si projde procesem výroby a jen na něm záleží, jaká bude výsledná chuť a aroma čokolády.
Trvanlivost bílé čokolády
Tabulku čokolády nedávejte do lednice a nezapomeňte ji na topení nebo sluníčku. Ideálně ji skladujte na suchém stinném místě při teplotě 18° - 23°C. Správně uskladněná vám vydrží 6-12 měsíců.